Urban Resort

Medehuurder gezocht voor ruimte in de Rietwijker

Wij, Anne Olde Kalter en Johanneke Lamoraal Wichers, zijn vanaf 1 januari op zoek naar een medehuurder voor onze ruimte in de Rietwijker in de Banne. Het is een gezellige broedplaats van Urban Resort met een grote theaterzaal. De ruimte is groot (44,3), licht en kost 142,- incl internet en servicekosten en je deelt deze dan met mij en Anne.
Wil je meer info over de Rietwijker kijk dan op de website http://www.rietwijker.nl/
Wil je even langskomen of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar johannekelw@gmail.com of naar anne@lafarme.nl

Urban Resort

Green Studios Amsterdam is per direct op zoek naar nieuwe mede-huurders!

Green Studios Amsterdam is op zoek naar nieuwe mede-huurders!
Een volledig uitgeruste repetitieruimte / opnamestudio in de kelder van Broedplaats VKG. Een live-ruimte met vier kleinere opnamecabines verbonden met een master-controlekamer, uitgerust met 32 opnametracks van Universal Audio / Midas-kwaliteit en een breed scala aan microfoons en versterkers.

Naast de uitrusting en ervaring heeft de studio een “muzikant vriendelijke” sfeer. Voeg daar de geweldige koffie boven en goedkope parkeergelegenheid bij het hotel aan toe en het is gemakkelijk te zien waarom Green Studios de perfecte plek is voor allerlei muziekprojecten.

Luister naar de geluidsfragmenten van onze thuisproducenten op onze website en neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Opnamedag (eigen materialen meenemen)
225 euro (ex btw)
Onze dagprijs is 225 eur (ex btw) (dit is inclusief gebruik van 10 uur van de studio en de uitrusting)
Neem contact op voor de dagprijs met een van onze producenten. 

Oefenruimte
11 euro per uur.
Minimaal te boeken voor 3 uur. 

 

Urban Resort

2 medehuurders gezocht voor werkplek (met keuken en tuin) in broedplaats Koch

Per direct zijn er 2 werkplekken vrij in een kantoor van 37 m2 in broedplaats Koch, Amsterdam Oost. Je deelt de ruimte met 3 anderen die werken in trend & toekomst onderzoek, co-creatie & training. Wij zijn afwisselend op enkele dagen in de week aanwezig. De plek is rustig, heeft een eigen keukentje en openslaande deuren naar de gedeelde binnentuin.

Bij een totaal van 4 huurders zal de huur € 141 zijn.  Bij 5 huurders € 113 (incl. servicekosten) .

Koch is een kleinschalige broedplaats met verschillende disciplines: van grafisch ontwerpers, ondernemers uit de buurt, tot autonoom kunstenaars en maatschappelijke instellingen.
Interesse of vragen? Mail met sacha@saach.nl

Urban Resort

Zaal te huur in Broedplaats HW10

Deeltijd verhuur ruimte HW10

In het voormalige schoolgebouw aan de Hendrik Wijnstraat 10 in Amsterdam Slotervaart is nu een culturele broedplaats gevestigd, die 5 jaar bestaat. Op de eerste verdieping is een lokaal beschikbaar voor deeltijd verhuur.
Studio 16 staat bekend als cursusruimte. Momenteel wordt er cello- en keyboardles gegeven en ook Wing Tsun, een vorm van Kung Fu. Het lokaal is voorheen benut voor (kinder)yoga, proefschrift schrijven, elektronisch drummen, coachen, repetities, voorstellingen, theater, lezingen, koorzang, jongleertraining, presentaties en film.

Er zijn verschillende ochtenden, middagen, avonden of hele dagen beschikbaar. Ook over uurtjes valt te overleggen.

Het lokaal is 58 vierkante meter en beschikt aan twee kanten over grote ramen, waar veel licht door naar binnen komt. Er is wifi. Er is een waterpunt. Het wordt wekelijks schoongemaakt.
Richtprijs voor verhuur: voor één dagdeel in de week betaal je 70 euro per maand.

Maak gerust een afspraak om een kijkje te komen nemen. michielhesseling@gmail.com 0650667755

Urban Resort

Green Studios fully-equipped, rehearsal room / recording studio

Green Studios is a fully-equipped, rehearsal room / recording studio.

It consists of a spacious live room, with 4 smaller recording booths connected to a master control room.

 
Check the website for more info. www.greenstudios.nl

Urban Resort

Zaal- en keukenverhuur broedplaats TUGELA85

Publieksruimtes huren

De Blauwe Zaal:

De Blauwe Zaal is de studio annex publieksruimte op de begane grond van het gebouw. De Blauwe Zaal is beschikbaar voor iedereen in uit de buurt of daarbuiten die een betaalbare ruimte zoekt om te vergaderen, te ontmoeten, te presenteren, op te treden of te repeteren. De ruimte van 48 m2 is licht en met een deur verbonden met een grote tuin.

Aan de zaal grenzen een keukentje, een simpele kleedruimte en een toilet. Achter de gang ligt de grote keuken waar voor grote partijen gekookt kan worden. Voor vergaderingen of presentaties zijn enkele tafels, 50 stoelen, een beamer, scherm en geluidsinstallatie aanwezig.
Max capaciteit is 50 mensen of 40 eters.

Keuken:

De goed geoutilleerde keuken grenst aan de tuin en ligt naast de Blauwe Zaal. In de keuken kan voor max 100 personen gekookt worden. De keuken wordt onder andere gebruikt door ’t kleinkookbedrijf en het Top Kook Team.

Motuinkamer:

De Motuinkamer is een sfeervol ingerichte ruimte vol inspiratie rond natuur, tuinieren en eten met openslaande deuren naar de (moes)tuin. De Motuinkamer is geschikt voor workshops rond tuinieren, schilderen, druktechnieken etc.
De ruimte huisvest ook Eelco’s Plantenbibliotheek, open op vrijdag en zondag.

Blauwe Zaal, keuken en Motuinkamer kunnen ook in combinatie gehuurd worden.

Tarieven:

Voor zakelijke evenementen rekenen wij:
30,00 per uur/ 110,00 per dagdeel/ 200,00 per dag Ex BTW

Voor buurtbewoners en kleinschalige initiatieven is een gereduceerd tarief mogelijk.

Bij interesse stuur een mailtje naar: verhuur@tugela85.nl of bel 0636502460.

Urban Resort

Inloopatelier in Broedplaats REMISE

In het inloopatelier de Remise wordt geschilderd, getekend, gefotografeerd, ontworpen, gecreëerd. Door meerdere creatievelingen, professioneel of amateur, onafhankelijk maar wel in dezelfde ruimte. Een creatieve kruisbestuiving. Zeven dagen per week.

Inloopatelier De Remise beschikt over een ruime hoeveelheid werkplekken in een hoge, goed verlichte ruimte. Je deelt de ruimte en de middelen die er in staan met elkaar.

Je kunt kiezen voor verschillende contractvormen. Ben je al een tijd op zoek naar een vaste werkplek, dan is een jaarcontract het voordeligst. Zoek je meer een tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld voor een project of een specifieke opdracht, kun je ook kiezen voor een contract van 6 maanden.

Kosten

€ 133,00 per maand exclusief btw (jaarcontract)

€ 166,00 per maand exclusief btw (half jaarcontract)

Wil je meer weten of wil je eerst een keer langskomen om te kijken of inloopatelier De Remise je bevalt? Vul dan het contactformulier in voor een afspraak!

OPENINGSTIJDEN EN INFORMATIE

0628954107
11am – 17pm
www.atelierderemise.com

Atelier de Remise van Creatieve Makers Amsterdam is een onderneming met een sociaal gezicht. Creatieve Makers Amsterdam is een initiatief van Rick Goudsmit en Jasper Banen die met de stichting KunstWest al veel kunstprojecten in Amsterdam Nieuw West hebben georganiseerd en eigenaars zijn van het C-lab.

Urban Resort

Medehuurder gezocht: werkplek op woensdag en donderdag in een klein creatief kantoor

Medehuurder gezocht voor klein creatief kantoor

Per direct is er in Broedplaats ACTA een kleine kantoorruimte beschikbaar op de woensdag en donderdag (en eventueel een weekenddag). De ruimte is op de eerste verdieping, heeft een raam en is geschikt om bijvoorbeeld te illustreren of te schrijven.

De huur voor deze dagen is 55,- per maand. Op de andere dagen wordt de ruimte gebruikt door een illustrator/ grafisch vormgever.

Broedplaats ACTA biedt ruimte aan zo’n 180 creatieven. Op de begane grond en de eerste verdieping van het pand zitten verschillende ateliers, studio’s en werkruimtes met daarin diverse kunstenaars, (sociaal/cultureel) ondernemers, muzikanten, makers of andere creatieven. Ook café en club Radion is onderdeel van de broedplaats.

Bij interesse en vragen kan gemaild worden naar: stefan@studioteppo.nl

 

Urban Resort

2 medehuurders gezocht voor werkplek in een ruim en creatief kantoor in ACTA

2 werkplekken in een ruim en creatief kantoor beschikbaar

Per direct zijn er twee werkplekken vrij in een ruim kantoor van circa 70 m2 binnen broedplaats ACTA. Je krijgt een plek (aan het raam) die je zelf kunt inrichten. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden. Je deelt het kantoor met een film/documentairemaker (stichting) en copywriter. De werkplek is 155,- per maand incl. servicekosten.

Broedplaats ACTA biedt ruimte aan zo’n 180 creatieven. Op de begane grond en de eerste verdieping van het pand zitten verschillende ateliers, studio’s en werkruimtes met daarin diverse kunstenaars, (sociaal/cultureel) ondernemers, muzikanten, makers of andere creatieven. Ook café en club Radion is onderdeel van de broedplaats.

Bij interesse en vragen kan gemaild worden naar: jacco@springfilm.nl.

Urban Resort

Zaalverhuur | Westside Slotermeer

Het praktische en knusse karakter van de zaal van Westside Slotermeer zorgt ervoor dat de ruimte voor zeer diverse activiteiten kan worden gebruikt. Een vergadering, dansavond, presentatie, concert of yogalessen, zelfs een rommelmarkt past goed in de ruimte van Westside.

De zaal is flexibel in te delen;
een verschuifbare wand creëert bijvoorbeeld meer of minder privacy en de vele ramen geven licht en verbinding met de omgeving. Er is een audio-installatie aanwezig en ook verlichting voor feestelijke gelegenheden. Een ruim en sfeervol terras is te gebruiken in overleg. Het café naast de ruimte kan ook erbij verhuurd worden. Het café gedeelte kan ook gehuurd worden inclusief ruime catering mogelijkheden.

Capaciteit
In de ruimte kunnen ongeveer 75 stoelen geplaatst worden in theater-opstelling. Staand passen ruim 130 personen comfortabel in de ruimte.

Tarieven
De ruimte wordt verhuurd voor 150 euro per dagdeel, in overleg flexibel qua tijden.

Contact
Ben je nieuwsgierig naar de locatie? Maak een afspraak of kom langs om de mogelijkheden te bespreken Je kunt bellen naar 020 – 337 7177 of een e-mail sturen naar info@westsideslotermeer.nl.

Neem voor nieuws en evenementen rondom Westside een kijkje op de Facebookpagina of website.

–—————————————————

Over Westside Slotermeer

Westside Slotermeer is bewonerscoöperatie; buurtbewoners en bewonersgroepen werken samen om deze plek draaiende te houden. De locatie is zeven dagen per week beschikbaar voor iedereen die er een openbaar toegankelijke activiteit wil organiseren. Binnen Westside is veel mogelijk: iedereen die bezig is of wil zijn met talentontwikkeling, kunst, cultuur, leren en ondernemen is welkom. Je kunt zelf een activiteit opzetten of meehelpen met wat er al is. Drukbezochte activiteiten zijn onder meer de Geluksdisco, de voedselbank en de studiezalen.

Meer informatie: www.urbanresort.nl/de-vlugt/

Bereikbaarheid
Westside Slotermeer ligt aan de Burgemeester van de Vlugtlaan, gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De halte Burgemeester Eliasstraat waar tram 7