Urban Resort

Mooie plek van 150m2 in het centrum REMISE

Op de begane grond van Broedplaats REMISE in Amsterdam Centrum, is een grote, multi-inzetbare ruimte van 147m2 beschikbaar. Op dit moment is de ruimte in gebruik door Atelier de Remise.

De normale huurprijs is €1700,- ex BTW per maand, voor culturele/maatschappelijke initiatieven is een gereduceerd tarief mogelijk van € 1411,- ex BTW per maand. Het voorschot voor gas water en licht bedragen € 327,- ex btw per maand.

Neem voor meer informatie contact op met Marijke Eckhardt via marijke@urbanresort.nl of 020-693 75 75

Urban Resort

Werkruimte in voormalig leslokaal van Broedplaats LELY

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats in een voormalig monumentaal schoolgebouw waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen zoals De Appel, STEIM, Circus Olympia, de AHK en Frascati zijn gehuisvest. In de aula van het gebouw wordt culturele programmering aangeboden, zoals exposities, lezingen en voorstellingen.

Op de eerste verdieping van de broedplaats is momenteel een werkruimte vrij in 1 van de voormalige leslokalen. De ruimte is niet geschikt voor functies die bovengemiddeld veel geluid produceren, maar verder goed inzetbaar voor verschillende doeleinden. We zoeken een huurder die meer wil dan enkel een werkplek, maar samen met ons verder wil bouwen aan deze broedplaats.

Kale huur           €405,65
Servicekosten  €152,85
BTW 21%            € 117,89
——————————————–
Totaal                € 675,79

Interesse? Stuur dan een mailtje naar tessa@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Let op: bezichtigingen zijn enkel 1 op 1 mogelijk. 

 

Urban Resort

There there studios: een betaalbare studio voor het schrijven, opnemen, mixen, masteren

Een gezellige en betaalbare studio te huur in Broedplaats VKG voor een dagdeel of zelfs voor meerdere dagen!
Beschikbaar voor het schrijven, opnemen, mixen, masteren, oefenen en het genieten van muziek. Voor meer info over de apparatuur en het huren van de ruimte klik hier.

Klik op de PDF om ‘m te vergroten. Bij vragen; stuur een DM op Instagram (zie icoontje rechts boven deze tekst).


Urban Resort

CAWA-werkruimte begane grond in STUART

Per 1 september komt werkruimte ST-0.5 (34m2) vrij in Broedplaats Stuart op de begane grond.

Voor tien jaar bestaat in Diemen broedplaats STUART. Deze broedplaats ligt aan de Weespertrekvaart met meerdere creatieve ondernemingen en broedplaatsen in de buurt. De 13 ruimtes op de begane grond, eerste en tweede verdieping worden gehuurd door verschillende kunstenaars zoals een mode-ontwerper, decorbouwers, beeldhouwer, beeldend kunstenaars (2D), installatie kunstenaars (3D), videomaker/audio en een choreograaf/dansgezelschap.

 

CAWA is een vereiste.
Voor deze ruimte zijn we op zoek naar iemand die bereid is om de CAWA toetsing te doen.

Kale huur          € 269,53
Servicekosten € 75,08
BTW 21%           € 72,37
——————————————–
Totaal                € 416,98

Interesse?
St
uur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl voor een bezichtiging en meer informatie met wie je bent en wat je doet. 

Urban Resort

Werkplek in Broedplaats LELY

Personal table in a shared studio (total space 49 square meters) intended for computer based work, textile, design, small sculptures etc. (except for dust-producing practices).

Rent € 116,80
VAT 21% € 24,50
————————
TOTAL € 141,30

Reageren kan via:
info@alinaozerova.com

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats in een voormalig monumentaal schoolgebouw waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen zoals De Appel, Circus Olympia, de AHK en Frascati zijn gehuisvest. Ook wordt er (in de aula) culturele programmering ontplooit in de vorm van bijvoorbeeld lezingen, exposities, voorstellingen en concerten.

Urban Resort

Medehuurder gezocht voor een werkplek in ACTA

Er komt een werkplek vrij in een van de kantoren van broedplaats ACTA. Deze ruimte deel je samen met iemand werkzaam in de filmsector. Het kantoor is 21m2 en ligt aan de gemeenschappelijke ruimte met pooltafel en pingpongtafel. De ruimte is in overleg vrij in te delen. 

Reageren kan via:
Azizaldilaimi@live.nl

www.azizaldilaimi.com

Broedplaats ACTA, het vroegere Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, opereert tegenwoordig als creatieve broedplaats. Met zo’n 200 creatieve ondernemers en kunstenaars in 75 werkruimtes, is het nu een plek waar mensen samenkomen om te creëren en te ontmoeten. RADION is gehuisvest in deze broedplaats en biedt een cultureel podium, inclusief 24-uursclub, eetcafé en expozaal. 12 huurders hebben de mogelijkheid een woon-werkruimte te huren. Daarnaast verbouwt de ACTA tuingroep groente en houden ze bijen. De OPEN ACTA is een initiatief van creatieve ondernemers uit de broedplaats, waarbij aansluiting wordt gezocht met de buurt.

 

 

Urban Resort

Lichte werkruimte in Broedplaats SUP

Broedplaats SUP zoekt een nieuwe huurder voor een lichte ruimte op de begane grond. De ruimte (33,9 m2)  zit schuin tegenover de gemeenschappelijke ruimte met pantry voorziening.

Broedplaats SUP herbergt ruim 100 creatieven, waarvan 62 een woon-werkatelier hebben. Op de begane grond bevinden zich 10 ateliers/werkruimten. In de kelder hebben 8 huurders een studioruimte gebouwd.
Deze ruimte is nadrukkelijk een werkruimte en is niet geschikt voor bewoning.

Interesse in een bezichtiging? Stuur dan een mailtje naar saskia@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.
Bezichtiging is mogelijk in combinatie met de andere beschikbare ruimte op SUP.


Kale huur                 €     442,96
Servicekosten        €     139,97
BTW 21%                  €     122,42
_________
Totaal incl. BTW  €      705,35

Urban Resort

Werkplekken te huur WESTERDOK, Amsterdam Centrum

Size: 188 m2
From: 1 juli
Huur: €250,- p.p. + €50,- servicekosten

Wij, Glamcult Studio, zijn op zoek naar een medehuurder(s) voor onze fijne studio. Gelegen in het centrum van Amsterdam, vlakbij het centraal station aan het Westerdok, hebben wij een ruime en lichte kantoorruimte met eigen opgang van 188m2. De ruimte beschikt over een eigen meeting room, keuken, 2 toiletten, 40m2 bergruimte en tafels en stoelen.

We zijn op zoek naar ZZP-ers uit de creatieve industrie om ons kantoor mee te delen. Verhuur is inclusief alle faciliteiten (internet, gebruik van keuken, meeting room, berging, toilet).

De prijs per maand per persoon is: € 250 huur + €50 service kosten / gebruik faciliteiten per maand (ex BTW).

Minimale huur periode: 6 maanden

Geïnteresseerd? Mail naar: rogier@glamcultstudio.com

www.glamcultstudio.com
www.glamcult.com

— ENG —

Workplace for rent Westerdok, Amsterdam Center

Glamcult Studio is looking for subtenants to share our office with. Our studio space is located in the centre of Amsterdam, near central station, at Westerdok. It has its own entrance, a meeting room, desks / chairs, kitchen, 2 toilets and a 40m2 storage space.

We’re looking for individuals working in the creative industry to share our space with, as it has become too big for us alone. Rent includes usage of all facilities (internet, kitchen, meeting room, storage, toilet) and is:

Per person: € 250 rent + €50 service fee per month (ex VAT)

Minimum period: 6 months

Interested? Mail to: rogier@glamcultstudio.com

www.glamcultstudio.com
www.glamcult.com

Urban Resort

Grote theaterzaal te huur in de RIETWIJKER

Urban Resort

Werkruimte in souterrain onder aula van Broedplaats LELY

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats in een voormalig monumentaal schoolgebouw waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen zoals De Appel, STEIM, Circus Olympia, de AHK en Frascati zijn gehuisvest. In de aula van het gebouw wordt culturele programmering aangeboden, zoals exposities, lezingen en voorstellingen.

Onder de aula bevindt zich een souterrain, te betreden vanuit de centrale hal van de broedplaats. Deze drie aaneengeschakelde ruimten zijn voorzien van bovenramen. Wanneer er in de aula programma plaatsvind is dit hoorbaar en vice versa. De ruimte is daarom niet geschikt voor doeleinden die hier veel last van ondervinden of bovengemiddeld veel geluid produceren.

Kale huur          € 399,50
Servicekosten € 280,16
BTW 21%           € 142,72
——————————————–
Totaal                € 822,37

Interesse? Stuur dan een mailtje naar tessa@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Let op: bezichtigingen zijn enkel 1 op 1 mogelijk.